Totalentreprise i Odense og på Fyn

Vi er et byggefirma på Fyn, der i mere end 15 år har vi udført totalentreprise i Odense og på Fyn for erhverv – og vi elsker det. Når der er tale om totalentreprise, betyder det faktisk bare, at du ikke skal røre en finger. Vi klarer alt, hvad der har med byggeriet at gøre. Vi udfører selvfølgelig altid arbejdet efter dine ønsker og går først i gang, når du har godkendt planen og er 100% tilfreds.

Det er en kæmpe fordel, at du kan have ét byggefirma til at varetage hele processen – så er ansvaret nemlig samlet ét sted. Det vil i alle tilfælde spare dig for en masse tid, koordinering og ikke mindst forvirring og eventuelle fejl. Du får også en bedre mulighed for at få oplyst prisen på udførelsen langt tidligere i processen – holdt op i mod at skulle indhente diverse tilbud uafhængigt af hinanden.

Når først kontrakten er skrevet under, går vi i gang. Hos Dyreborg tømrer i Odense skal der nemlig ikke være langt fra tanke til handling, og det er vores fornemmeste opgave at udføre vores arbejde til perfektion. Vi vægter altid den gode kemi og dialog med vores kunder. På den måde tror vi nemlig på, at processen bliver bedst. Der skal være tillid, tryghed og altid 100% korrekt udført arbejde – længere er den ikke. Og dette er uanset om du skal have lagt nyt tag eller vi skal hjælpe dig med totalentreprise i Odense og på Fyn.

Totalentreprise Odense – få en 3D model af resultatet

For at sikre at du bliver tilfreds, kan vi lave en 3D model af det færdige resultat. På den måde kan vi med det samme få afstemt forventninger og derved få et godt samarbejde, hvor du kan være tryg under byggeprocessen. Med Dyreborg som ansvarshavende for totalentreprise i Odense eller på Fyn, kan du være sikker på at blive tilfreds, uanset om det er et nybyggeri i Odense eller det er om- eller tilbygninger du skal til og i gang med.

Vi har base i Odense, hvor vi til dagligt udfører alt, der rimer på tømrer- og snedkeropgaver og endda mere til. Vi er utrolig ærekære omkring vores arbejde, hvilket du med det samme vil kunne mærke, når du vælger os.

Skal du have foretaget totalentreprise i Odense eller på Fyn, så kommer vi hellere end gerne forbi til en uforpligtende snak. Send os en mail på: jesper@https://dyreborg-ts.dk eller ring til os på telefon: 27 14 23 08

Ønsker du rådgivning eller et gratis tilbud?

Vi vil gerne hjælpe dig videre med dit næste projekt

Udfyld formularen eller ring på tlf. 27 14 23 08

CTA