Nyt tag i Odense og på resten af Fyn

Hos Dyreborg snedker og tømrer i Odense er vi eksperter, når det gælder tømrer- og snedkeropgaver. Derfor vil vi også hellere end gerne sørge for, at dit tag får gløden tilbage. Vi kan lave, renovere og reparere alle tage – og hvis du vælger os til at lave et nyt tag i Odense eller på resten af Fyn, kan du altid regne med, at arbejdet bliver udført til perfektion.

Det er afgørende for os, at du altid er tryg, når vi skal udføre tagarbejde på dit tag. Derfor er det vigtigt for os, at der er god kemi og dialog mellem os og vores kunder. Vores største opgave ligger nemlig i at gøre dig tilfreds, og det går vi langt for. Vi kan klare alt lige fra de helt små reparationer til helt nyt tag i Odense og på resten af Fyn.

Der kan være mange grunde til at få foretaget tagarbejde. For nogle er det en akut nødvendighed, hvis taget er utæt. Men for de fleste er det faktisk for at optimere boligens udseende, da taget er en stor del af helhedsindtrykket. Og hvad endnu bedre er, så hæves værdien af huset også, når der kommer nyt tag eller anden tagrenovering. Derudover kan et nyt tag eller tagrenovering også have en energibesparende effekt. Det viser sig nemlig ofte, at der kan isoleres bedre – og det gør, at varmen ikke siver lige så hurtigt ud.

Både til private og erhverv

Tagrenovering eller nyt tag i Odense eller på resten af Fyn er blot én af de mange opgaver, vi hos Dyreborg er eksperter i. Vi udfører et hav af opgaver, hvis ikke alle. Det kan også være, at du står overfor at skulle have renoveret hele boligen eller have bygget nyt. Du kan læse om vores Totalentreprise her.

Hvis du skal have en tagrenovering eller nyt tag i Odense eller på resten af Fyn, så vil vi med glæde tage en snak med dig. Vi står klar til at give dig råd, vejledning og selvfølgelig vores bud på den bedste løsning for dig. Vi hjælper både private og erhverv, så hold dig ikke tilbage – vi kan helt sikkert hjælpe.

Ønsker du rådgivning eller et gratis tilbud?

Vi vil gerne hjælpe dig videre med dit næste projekt

Udfyld formularen eller ring på tlf. 27 14 23 08

CTA