Tagarbejde i Odense og resten af Fyn

Hos Dyreborg er vi eksperter inden for tømrer- og snedkeropgaver. Og med os kan du forvente følgende, hvis du vælger os til at udføre dit tagarbejde:

  • Vi giver dit tag gløden tilbage
  • Et arbejde udført til perfektion
  • Vi laver den bedste løsning ud fra dit behov

Det er afgørende for os, at du altid er tryg, når vi skal udføre tagarbejde på dit tag. Derfor er det vigtigt for os, at der er god kemi og dialog mellem os og vores kunder. Vores største opgave ligger nemlig i at gøre dig tilfreds, og det går vi langt for. Vi kan klare alt lige fra de helt små reparationer til helt nyt tag i Odense og på resten af Fyn.

Der kan være mange grunde til at få foretaget tagarbejde. For nogle er det en akut nødvendighed, hvis taget er utæt. Men for de fleste er det faktisk for at optimere boligens udseende, da taget er en stor del af helhedsindtrykket. Og hvad endnu bedre er, så hæves værdien af huset også, når der kommer nyt tag eller anden tagrenovering. Derudover kan et nyt tag eller tagrenovering også have en energibesparende effekt. Det viser sig nemlig ofte, at der kan isoleres bedre – og det gør, at varmen ikke siver lige så hurtigt ud. Mangler du inspiration til et nyt tag, kan du også tage et kig på vores tidligere projekter.

Så ønsker du et nyt tag i Odense eller på resten af Fyn, så tøv ikke med at kontakte vores byggefirma på Fyn.

Nyt tag i Odense til private og erhverv

Tagrenovering eller nyt tag i Odense og på Fyn er blot én af de mange opgaver, vi hos Dyreborg er eksperter i. Vi udfører et hav af opgaver, hvis ikke alle. Det kan også være, at du står overfor at skulle have lavet en ombygning eller tilbygning, måske endda helt nyt byggeri, eller bare skal have nyt tag i Odense. Du kan også læse om vores totalentreprise her.

Hvis du skal have en tagrenovering på Fyn eller måske nyt tag i Odense, så vil vi med glæde tage en snak med dig. Vi står klar til at give dig råd, vejledning og selvfølgelig vores bud på den bedste løsning for dig. Vi hjælper både private og erhverv, så hold dig ikke tilbage – vi kan helt sikkert hjælpe.

Ønsker du rådgivning eller et gratis tilbud?

Vi vil gerne hjælpe dig videre med dit næste projekt

Udfyld formularen eller ring på tlf. 27 14 23 08

CTA