Professionel tilbygning i Odense og resten af Fyn

Har du brug for en tømrer, der har fuldstændigt styr på det gode håndværk til om- eller tilbygning i Odense eller på resten af Fyn? Så er Dyreborg tømrer i Odense de helt rette til opgaven. Vi er nemlig eksperter i kvalitet, funktionelle løsninger og så har vi kreativiteten i højsædet. Og det er vigtigt, når de gode løsninger skal realiseres. Vi udfører ombygning og tilbygning i Odense og på Fyn, til både privat og erhverv.  Ingen opgave er for lille eller for stor.

Der kan være mange grunde til, at man ønsker om- eller tilbygning. Det kan være, at det kniber med pladsen, og så er det en hel ideel løsning at få en tilbygning. Det kan nemlig også øge trivslen, hvad end det er i boligen eller i erhvervshenseende. Det kan også være, at der bare skal ske noget nyt. Man kan nemlig snildt blive træt af at se på det samme gamle køkken, hvor en ombygning og renovering ville løse problemet.

Hos Dyreborg har vi ressourcer til at kunne påtage alle processer i om- og tilbygningen, uanset om det er de mindre opgaver som nyt tag, eller du skal have lavet en totalrenovering på din bolig – Dyreborg er dit byggefirma på Fyn. Ved du allerede på forhånd, hvad du præcist vil have foretaget, kan vi lave en 3D model, så du fra start kan se, hvordan det færdige resultat vil se ud. På den måde sikrer vi også, at dine ønsker fra start bliver forventningsafstemt, og du kan være tryg under hele processen.

Ombygning og tilbygning Odense og Fyn

Hos Dyreborg hjælper vi både private og erhverv, og når vi siger, at vi er erfarne på området, så mener vi det. I mere end 15 år har vi foretaget ombygning og tilbygning i Odense og på resten af Fyn – og vi er hammer gode til det. Vi har endnu ikke oplevet at få stillet en opgave, som vi ikke har kunne løse.

Hos Dyreborg er vi nemlig utroligt stædige, når det handler om at tilfredsstille vores kunder. Og vi går langt for at finde en løsning, som du kan være 100% tilfreds med. Derfor går godt håndværk og kreative løsninger hånd i hånd hos Dyreborg. Kontakt os derfor og få et uforpligtende tilbud på dit ombygningsprojekt – eller tilbygning i Odense eller på Fyn.

 

Lad Dyreborg stå for din om- og tilbygning

Skal du have foretaget en om- eller tilbygning i Odense eller et andet sted på Fyn, så vil vi hellere end gerne komme forbi til en uforpligtende snak om dine ønsker.

Vi er heller ikke blege for at komme med vores ekspertise og vejledning, hvis det drejer sig om andre opgaver som f.eks. nybyggeri i Odense eller resten af Fyn. Ring i dag på tlf.: 27 14 23 08 eller send os en mail på: jesper@https://dyreborg-ts.dk.

Ønsker du rådgivning eller et gratis tilbud?

Vi vil gerne hjælpe dig videre med dit næste projekt

Udfyld formularen eller ring på tlf. 27 14 23 08

CTA