Byggefirma Fyn

Dyreborg Tømrer & Snedker i Odense blev etableret tilbage i 2005 af Jesper Dyreborg. Og helt fra starten var fokus på at yde en service, udføre et håndværk og ikke mindst give vejledning, der altid hænger sammen, og hvor alt er i orden. Vi er med andre ord et byggefirma på Fyn, som du kan stole på – uanset om du skal have skiftet taget, bygget til, helt nyt eller har brug for hjælp til totalentreprise i Odense eller resten af Fyn.

Hos os spiller håndværk, kreativitet, vejledning og service en afgørende rolle. Vores håndværk skal være 100% i orden, længere er den ikke. Det er nemlig vores kunder, der giver os mad på bordet, og derfor er det vigtigt for os at levere den løsning, som du forventer – og netop dette er en af vores fornemmeste opgaver som dit lokale byggefirma på Fyn.

Derudover har vi som byggefirma på Fyn, blik for de nye tendenser og rådgiver gerne vores kunder om form og farve, så de får en helt unik løsning. Da vi netop har sans for de kreative løsninger, vil du opleve at vores løsninger er meget fleksible. Vi vil nemlig gøre alt for, at din byggedrøm bliver til virkelighed. Så hvis du går med tanken om nybyggeri i Odense eller resten af Fyn, så lad Dyreborg Tømrer og Snedker hjælpe dig.

Et byggefirma på Fyn med forstand på det gode håndværk

Du vil fra start mærke, at vi er et byggefirma på Fyn, der lægger stor vægt på god vejledning og grundig afdækning af dine ønsker. Derfor vil alle dine ønsker og behov blive tænkt ind i vores forslag på løsninger til dit byggeprojekt. Og vi kan garantere en service, der lever op til dine forventninger. Vi arbejder fleksibelt sådan, at vi er til mindst gene for dig, og når ”vi er gået”, er der ryddet op. Vi vægter altid den gode kemi og dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er desuden opdateret på de nyeste teknologier, det betyder, at du fx kan se det færdige resultat inden vi påbegynder projektet. På den måde sikrer vi nemlig, at du bliver tilfreds med resultatet, hvad enten der er tale om nyt tag eller du skal have lavet en tilbygning i Odense.

I 2014 er vi flyttet i nye, større lokaler på Havnen i Odense. Og i den forbindelse har vi fået vores eget snedkerværksted, hvor vi udfører specialopgaver. Så er du på udkig efter et byggefirma på Fyn, som kan udføre lige præcis det, du har i tankerne? Så står vi klar. Vi rådgiver og udfører på bedste vis, så du er sikker på at få et resultat som lever 100% op til dine forventninger. Det mener vi nemlig er vores pligt, som professionelt byggefirma.

Vi vil hellere end gerne tage en uforpligtende snak med dig om dine drømme. Vi lover dig, at vi vil komme med et professionelt bud på, hvad vi mener er den bedste løsning. Giv os et kald på 27 14 23 08 eller send os en mail på: jesper@https://dyreborg-ts.dk, og hør mere om hvordan vi som byggefirma på Fyn, kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Og tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende.

Vi udfører

Gulvarbejde

Alle former for gulvarbejde; Udskiftning af eksisterende gulve, reparation og lægning af nye. Og vi lægger også gulve i gammel, rustik stil.

Døre & vinduer

Nye døre og vinduer til boligen? Vi vejleder om løsningen, der matcher dit hus og udfører opgaven med 100 % tilfredshed.

NYBYGGERI

Er boligdrømmen et type- eller specialbygget hus. Vi er specialiseret i begge dele, og hjælper dig sikkert på vej mod boligdrømmen.

Ønsker du rådgivning eller et gratis tilbud?

Vi vil gerne hjælpe dig videre med dit næste projekt

Udfyld formularen eller ring på tlf. 27 14 23 08

CTA