Nybyggeri i Odense og på resten af Fyn

Vi har bygget helt nye huse i mere end 15 år – og vi er hammer gode til det. Hos Dyreborg Snedker & Tømrer i Odense sætter vi nemlig en ære i at kunne være med til at opfylde din boligdrøm. Og den bedste måde at gøre det på, er ved at sikre, at du bliver 100% tilfreds med det arbejde, vi udfører. Vi er specialiseret i nybyggeri, og vi samarbejder bl.a. med HusCompaniet. Ligegyldigt hvilken type af nybyggeri i Odense eller på resten Fyn, så kan vi klare opgaven.

For at sikre at dine forventninger og drømme bliver til virkelighed, kan vi lave en 3D model af jeres drømmebolig – her vil I kunne se, hvordan jeres ønsker vil blive udført. På den måde skabes der fra start et godt samarbejde med tillid, sådan at I kan glæde jer og være trygge under hele processen. Vi har altid arkitekter tilknyttet, som selvfølgelig står til rådighed med deres erfaring og viden.

Vi nybygger alle typer af huse

Vi har bred erfaring med nybyggeri i Odense og på resten Fyn, både hvad angår privat og til erhverv. Du vil derfor altid opleve Dyreborgs service som utrolig kompetent og tilfredsstillende – vi kan nemlig med sikkerhed sige, at vi ved, hvad vi laver, og vi er vilde med det.

Når først vi har fået en nybyggeropgave, er vi lige så spændte på det færdige resultat, som du vil være. Vi lægger nemlig ild og sjæl i alle vores projekter, hvor kun det bedste er godt nok. Vi tror på, at det er den eneste rigtige tilgang til arbejdet. Og du vil derfor altid opleve, at vi giver den alt, hvad vi kan – uanset om det er mindre opgaver, eller de helt store som nybyggeri.

Skal du have boligdrømmen opfyldt med nybyggeri i Odense eller på resten af Fyn? Så kommer vi med glæde ud til en uforpligtende snak om dine ønsker og drømme. Når først kontrakten er underskrevet, går arbejdet i gang – for der er ikke noget værre end at have taget en stor beslutning, og så skulle vente unødigt lang tid på at beslutningen så også bliver ført ud i livet. Hos Dyreborg er der aldrig langt fra tanke til handling. Ring til os i dag på tlf: 27 14 23 08, og få en snak om jeres byggeprojekt.

Har I brug for det, kommer vi også gerne ud og tilser jeres tilbygning eller totalentreprise på Fyn

Ønsker du rådgivning eller et gratis tilbud?

Vi vil gerne hjælpe dig videre med dit næste projekt

Udfyld formularen eller ring på tlf. 27 14 23 08

CTA